20111028

memang tak best langsung

Huh,nampak benar aku ni hampir lupa yg diri sendiri ada blog.hah,blog?cuti ni tok sah nak kata la,aku berniaga bagai nak rak pakai fb,tp sedih nak cakap,untungnya tak sebanyak aku jual secara semuka dgn customer.hari hari terpaksa aku turunkan harga,gara gara tak nak rugi terus.

Dan worst part is aku terpaksa jalan kaki je ke pejabat pos,meredah hujan dan panas -_____-' oh sampai bila ni cuti ni,cepat cepat lah masuk uitm balik,aku ada banyak agenda tersembunyi.

No comments:

Post a Comment