20111012

macam kacang lupakan kulit betul

Nampak sangat aku lupa nak bagi readers aku santapan.ade readers ke?peduli.kalau ikan kat fishville aku,maunya dah mati,habis duit nak kena revive semuanya.

Sekarang semuanya pasal duit.nak masuk tandas pun sekarang kena berduit.maunya dekat central market,ada la kena caj dalam RM0.50 kalau klcc tu,maunya dalam RM2.mana nak 'cekau' duit ni?

motif gambar tak ketahuan -_____-'

Aku nak cakap ni,aku dah mula start berniaga balik through facebook.siapa saja tak kenal lama sosial facebook tu?aku jual shawl,aku jual novel terpakai,aku jual pixel.upnext tak tahu lagi.doakan rezeki aku murah ye dan happy shopping !

Nak shopping jugak?tambah kedai shawl sebagai teman.

No comments:

Post a Comment