20111017

aku pun tak tahu nak cerita apa

Dah berapa hari tak update,macam tu je blog ni ditinggalkan,kalau dulu ada nuffnang,tok sah cakap,setiap lima minit je rasa nak update.konon nak bagi informasi,tapi sebenarnya ada udang disebalik batu,nak kaut duit je kerja.nak naik kan duit dalam nuffnang tu,bukan kerja mudah,dah aku nak tutup buku pasal nuffnang.

Sekarang ni mood sedang nak menambahkan lemak dengan berangan je.berangan nak jadi kaya,padahal berniaga tak seberapa.berangan nak pergi travel dengan si dia,tapi duit nak makan pun tak ada,sadis betul lah.masa kaya dulu tak nak beringat,ini lah rupa manusia.


Untuk faizul,cuti ni,baru je sekali jumpa awak.orang takda duit,tu susah nak keluar,bukan orang nak dalih dalih.hari tu keluar pun just nak bawak du dengan si cinonet je jalan jalan.i just can't wait for next month

MOOD ; COUNTING THE DAYS ♥

1 comment:

pilotHans said...

cute kid u have there..

Post a Comment