20110929

lauk kenduri memang mengerikan

Kompang di palu pengantin malu ...

Ngeri habis minggu ni.dek sebab makan makanan kenduri yang di buat tapau tu lah,aku terlantar atas katil hampir dua hari dan mahunya aku tak sempat jawab paper introduction to business,ahad nanti.

Natijahnya,hampir seluruh isi rumah terpaksa mengadap muka mangkuk jamban dan paling menyedihkan aku tak sempat habiskan puasa nam dalam bulan syawal,padahal tinggal satu hari je lagi.sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian kerugian.

Harapnya dalam masa tiga hari ni,sempat lah menghafal berhempas pulas kejar balik semua sekali sepuluh bab,dah nak kena survive habis,two paper more to go !

No comments:

Post a Comment