20110922

bermakna ungkapan terima kasih

"Eh die ni,not even say thanks",kata aku dalam hati.aku dah la tengah geram,ish nak naikkan darah aku je.

Apa aku boleh kata,'bodoh sombong' punya orang.sekurangnya,kalau kau tu average,kau tahu macam mana nak hargai orang.aku bukan nak marah ke ape,tapi give a chance to change.

"sapa makan cili,rasanya dia lah terasa pedas,
kalau dah terasa,aku cuma boleh mohon maaf."
ehh kejap,aku ada namakan ke dekat atas?eh tak,silap orang ni,nampaknya.


Hii si pemilik hati,terima kasih sebab ada sampai sekarang.saya suka lah,saya suka bila awak sanggup tarik kerusi dari belakang,tebalkan muka,duduk dengan saya.

No comments:

Post a Comment