20120924

fast foward?

I know our upcoming third year anniversary lambat lagi, but i guess this is the right time to suprise you. Tapi mmg tak suprise pun, awk siap menolak lagi. Anyway keep it &&& love it. Syg awak sgt sgt. Mlm ni awak tido awl, now 3:26 A.M ANDDDD I'M STILL AWAKKKKKEEE!



Happy for today & thnks for our lunch ! Dah agak dah dlm kepala awak mmg ade dominos je since dari hari tu lagi, agaknya awak xpuas makan. Kat sini pun paling dekat mid or sunway je. Sedddih kan?


Both of us tgh enjoy mcm lupa je skng study week. Awak dgn tido bangunnyaaaaa. Syg dgn berniaga nyaaa. Okey do like us on facebook --> Payless Kiosk.

Psssst, ever since when pulak syg guna perkataan 'I' ni?

20120919

berjaga

Jam hampir menunjukkan jam 3 pagi dan dia cuma mampu text :

"B byk keje syg, siyes b xtahu bile blh siap."


Tak pelah dah nak smpi penghujung dah. Nak kena sabar sikit lagi. Kena bagi jugak dia masa dua tahun. Kalau dh smpi seru insyaallah. Hujung bulan Nov nt cukup tiga tahun. Orang kalau dh nikah, tiga tahun tu dapat empat orang anak pun boleh.

Minggu ni minggu stress buat aku dgn dia. Entah kenapa aku takde feel langsung nak mengadap walaupun satu patah perkataan yg ade kene mengena dgn belajar. Harapkan dia bawak aku g bercuti time study week ni, tapi bajet lari, sedihnya ..